EFT_bevezető

Az EFT – Érzelmi Felszabadítás Technikája (Emotional Freedom Technics) szó szerint az érzelmek felfedezésével és felszabadításával foglalkozik, aminek eredményeképpen egyre nagyobb testi-lelki-szellemi harmóniában élhet az ember. Egyszerű, hatékony, gyors technika azonnali stresszoldásra, múltbeli traumák oldására, betegségek (tünetek) lelki hátterének rendezésére, személyiségfejlesztésre.

Bizonyára hallottunk már a pozitív hozzáállás óriási jelentőségéről. Lehetünk igazán optimista emberek, de gondoljunk csak életünk legproblémásabb területére, ettől azonnal lehangolódunk. A problémás területeken a pozitív hozzáállás senkinél nem működik. Hiába hozzuk magunkat igazán jó állapotba, szinte mindenki küzd az életében valamilyen alapvető problémával, ahol nem igazán tud előre lépni vagy a körülmények, vagy a belső gátak miatt.

Az EFT segítségével célirányosan a problémás területen tudunk tenni. Nem a problémát oldjuk meg, hanem a blokkolt energiát mozdítjuk meg. Ez megkönnyebbülést és gyökeres, érzékelhető változást hoz a problémás területünkön belül. Hiányból, keserűségből, betegségből az Érzelmi Felszabadítás Technikája segítségével a jólét, a szeretet, az egészség felé tudunk fordulni.