Jóga_Mosoly Jóga

Mosoly, energia, kikapcsolódás

Köszöntöm, köszöntelek! 🙂

MOSOLY JÓGA SZENTENDRÉN
TERÁPIA A TESTNEK ÉS A LÉLEKNEK

VÁRJUK, HOGY BEKAPCSOLÓDJ! 🙂

KEDD 10:00

KEDD 18:00

helyszín: Waterfront Hotel, Szentendre, Dunakorzó 5.  – 3 perc séta a rév állomástól észak felé, közvetlenül a Duna-parton a yacht kikötő mellett.

Bemegyünk az épületbe, majd szemben fel a lépcsőn , és balra a folyosó végén a „konferencia” teremben tartjuk a jógát.

– a jógafoglalkozások másfél órásak –

– korhatár nélkül –

– kényelmes, meleg ruházat, vastag zokni, törülköző vagy jógaszőnyeg ajánlott –

– 1400 Ft/ alkalom (2018), bérlet: 10 alkalmas, 12 600 Ft –

A jóga a testünk és az elménk tudatos fejlesztése annak érdekében, hogy egészségben, harmóniában éljünk. A mosoly jóga egy szelíd jóga, ami javítja mind az egészséges, mind az egészségre vágyó ember életfunkcióit, segíti öngyógyító folyamatait, fokozza energiáját, életerejét. A légzéssel kísért könnyű gyakorlatok a gerincünk és az ízületeink szabadabb, rugalmasabb mozgását segítik elő. A folyamatos figyelemirányítás lehetővé teszi, hogy kikapcsolódjunk a mindennapi sodrásból, így az elménk is szabadabbá, rugalmasabbá válik; türelmesebbek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Egy-egy jógafoglalkozás után javul a közérzetünk, nő az energiánk, erősebb lesz a pozitív kisugárzásunk, és ezzel komoly lépést teszünk TESTÜNK, LELKÜNK és SZELLEMÜNK harmóniájáért.

Markó Krisztina vagyok, jógaoktató, EFT-mester és tréner

Mindig fontosnak tartottam az egészséget, és vágyom a tartalmas, mosollyal teli, boldog, hosszú életre. Ezzel a témával szívesen foglalkozom, folyamatosan szem előtt tartom a fejlődést. A környezetemben gyakran boldogság-szakértőként funkcionálok; szorgalmazom az emberekhez ill. a világhoz való megoldáscentrikus, derűs hozzáállást. Hiszem, hogy az energiadús, erőforrásos állapot a legfontosabb feltétele annak, hogy jól alakuljanak a kapcsolataink, elégedettek legyünk az eredményeinkkel és jó dolgok történjenek az életünkben. Célom, hogy minél nagyobb arányban tudjak hozzájárulni az emberek jókedvéhez, elégedettségéhez, az emberiség általános energiaszintjéhez, a tudatosodáshoz. A jógafoglalkozásokon erre kitűnő alkalom nyílik.

A jóga segít bennünket a fejlődésben, a fizikai tartás, és ezzel párhuzamosan a belső tartás erősítésében, segít az életmód fokozatos átalakításában, mind a mozgást, mind a táplálkozást, mind a gondolkodást tekintve.

Akiktől tanultam:

Elismert és szeretett tanárom, a természetgyógyászok igen sokoldalú, nagytudású, végtelenül türelmes szakoktatója;  Gillich István (agrármérnök, fitoterapeuta, jógaoktató, radiesztéta, bioenergetikus, méhész).

Az Etka-jóga odaadó megteremtője; “Etka anyó”, Kártyikné Benke Etka (gyerekkorában testnevelésből fel volt mentve, 55 évesen több betegséggel alig bírt reggel feltápászkodni, 90 évesen makk egészséges volt, és spárgázott az asztalon, több könyvet írt. Legnépszerűbb a Létezünk és lélegzünk című könyve).

Etka anyó testvére, a hosszú élet varázsételeinek tanítója, “bűvös banya”; Császárné Benke Mária , az Ami rajtunk múlik c. könyv szerzője.

 

Örömmel adom tovább minden jógázónak, amit megtanultam tőlük.

Gyere jógázni!

Szeretettel: Markó Krisztina

Szentendre, 2011. június 2.