EFT_kezelés

SZENTENDRE

EFT kezelések személyesen, telefonon, Messenger-en, Skype-on.
Markó Krisztina +36-20-9-727373, eletminoseg.krisztina@gmail.com

Mit mondanak azok, akik részt vettek EFT kezelésen?

Az EFT kezelés egyszerű beszélgetés,  miközben a kezünkkel a saját energiarendszerünket mozgásban tartjuk a kezelő mozdulatait utánozva (finom kopogtatás a test főbb “meridián” /energiacsatorna/ végpontjain). Egy alkalom 1,5-2 óra. Általában hetente találkozunk, de teljesen rendben van az is, ha valaki ennél gyorsabban vagy lassabban akar haladni.

Egy probléma megoldása átlagosan 6-10 alkalom.  Ennél lehet kevesebb is pl. egyetlen alkalom után is megoldódott már párkapcsolati probléma, és lehet jó pár alkalom is,  ha a hiedelemrendszerünk alaposabb tisztogatásra szorul, pl. komolyabb betegség esetén.

Nem a konkrét problémát oldjuk meg, hanem a problémához tartozó “energia zárlatot” mozdítjuk meg, amit a testünkben érzékelünk. Ha a külvilág bennünket “tükröz”, akkor mostantól mást fog tükrözni, mert változtatunk az energiaállapotunkon. Az EFT megoldhatatlannak tűnő problémák esetén is segítséget jelenthet, pl. amikor valaki másnak, valami másnak kellene megváltoznia ahhoz, hogy a lelkünk békébe kerüljön, vagy úgy érezzük, hogy csak a csoda segíthet. Az energia zárlat megszüntetésének folyományaként ami eddig lehetetlennek tűnt, azt nemes egyszerűséggel meg fogjuk oldani, vagy váratlan fordulatok következtében megoldódhat spontán is…

Az EFT  segítségével – a modern biológiai- és kvantumfizikai kutatások eredményeit felhasználva, az energiarendszerünkben a megfelelő, egyszerű változtatásokkal (rezgésemeléssel) – megőrizhetjük egészségünket, megoldhatjuk problémáinkat, kapcsolati nehézségeinket, fejleszthetjük személyiségünket, képességeinket, elérhetjük céljainkat.

Egy kis biztatás