EFT_kezelés

EGYSZERŰ EFT KEZELÉSEK MINDENNAPI ÉS NEM MINDENNAPI PROBLÉMÁINK MEGOLDÁSÁRA.

A múltunk meghatározza jelenünket,  jelenünk a jövőnket. Ebben a folyamatban aktívan részt vehetünk; EFT-vel egyre kellemesebb dolgok felé befolyásolhatjuk  az életünket.

Nem a konkrét problémát oldjuk meg, hanem a problémához tartozó “energia zárlatot” mozdítjuk meg! Az EFT megoldhatatlannak tűnő problémák esetén is segítséget jelenthet. (Pl. amikor valaki másnak, valami másnak kellene megváltoznia ahhoz, hogy a lelkünk békébe kerüljön, vagy úgy érezzük, hogy csak a csoda segíthet.) Az energia zárlat megszüntetésének folyományaként ami eddig lehetetlennek tűnt, azt nemes egyszerűséggel meg fogjuk oldani, vagy váratlan fordulatok következtében akár megoldódhat spontán is… 🙂

Az EFT  segítségével – a modern biológiai- és kvantumfizikai kutatások eredményeit felhasználva, az energiarendszerünkben a megfelelő, egyszerű változtatásokkal (rezgésemeléssel) – megőrizhetjük egészségünket, megoldhatjuk problémáinkat, kapcsolati nehézségeinket, fejleszthetjük személyiségünket, képességeinket, elérhetjük céljainkat.

EFT kezelések személyesen, telefonon, Messenger-en, Skype-on.
Markó Krisztina +36-20-9-727373, eletminoseg.krisztina@gmail.com

Az EFT kezelés egyszerű beszélgetés,  miközben a kezünkkel a saját energiarendszerünket mozgásban tartjuk a kezelő mozdulatait utánozva (finom kopogtatás a test főbb “meridián” /energiacsatorna/ végpontjain). Egy alkalom 1,5-2 óra. Általában hetente találkozunk, de teljesen rendben van az is, ha valaki ennél gyorsabban vagy lassabban akar haladni.

Egy probléma megoldása átlagosan 6-10 alkalom.  Ennél lehet kevesebb is (egy-két alkalom után is megoldódott már pl. párkapcsolati probléma), és lehet több is (akár 1-2 év, ha a hiedelemrendszerünk alaposabb tisztogatásra szorul. 🙂 )

Mit mondanak azok, akik részt vettek EFT kezelésen?

Egy kis biztatás