EFT_tanfolyam

„A boldogság nem az a pillanat, amikor minden tökéletes, hanem az, amikor nem zavar, hogy valójában semmi nem tökéletes.”

 

________________________________________________________________________

Tanfolyamok, műhelygyakorlatok:

  • ÉRZELMI FELSZABADÍTÁS TECHNIKÁJA 1.  (EFT 1.)  – kétnapos tanfolyam,
  • ÉRZELMI FELSZABADÍTÁS TECHNIKÁJA 2. (EFT 2.) – kétnapos tanfolyam
  • ÖNBECSÜLÉS műhelygyakorlat
  • CÉLÁLLÍTÁS műhelygyakorlat
  • ÉLETTERVEZÉS műhelygyakorlat

________________________________________________________________________
 EFT  1   –  kétnapos alaptanfolyam

Két egymást követő napon, 9:30-18:00-ig, minimum 8 fővel indulhat csoport.
Az EFT 1-es alaptanfolyamon olyan EGYSZERŰ, GYORS, HATÉKONY tudást sajátíthatunk el, amely mind a múltunkra, mind a jelenünkre, mind a jövőnkre pozitív hatással lesz. Megtanuljuk a múltbeli traumáink önálló feldolgozását, a kellemetlen érzéseink (idegesítő-, zavaró-, frusztráló érzések, feszültségek) önálló, azonnali csökkentését, és már a tanfolyam ideje alatt megoldódhat

  • testi tünet,
  • fájdalmas emlék,
  • függőség,
  • fóbia

A problémamegoldó hatékonyságunk az Érzelmi Felszabadítás Technikájával a tanfolyam után kb. 50%-os lesz, ami nem csak a saját, hanem a szűk környezetünk javát is szolgálja. Eszközt kapunk a kezünkbe ahhoz, hogy a jövőben derűlátóbbak lehessünk, gördülékenyebbé tehessük a mindennapi életünket, és megelőzhessük a (nyilvánvaló- és rejtett) stressz miatt kialakuló betegségeket.  Általánosságban véve pozitívabbá válunk, több örömet találunk az életben. Kevesebbet fogunk aggódni, bosszankodni, szenvedni. 🙂

Gary Craig – az Érzelmi Felszabadítás Technikája megalkotója – alaptanfolyamát Markó Krisztina EFT mester & tréner tartja. A tanfolyam helyszíne változó (igény szerint).

Az EFT 1 és EFT 2 tanfolyam az EFT AKADÉMIA részét képezi, amely Sághy András (www.humanharmony.hu) szárnyai alatt, EFT3-mal, EFT4-gyel, valamint további műhelygyakorlatokkal, mester- illetve tréner- szintű képzéssel  folytatódik.

____________________________________________________________________

EFT  2  –  kétnapos alaptanfolyam 

Két egymást követő napon, 9:30-18:00-ig, minimum 8 fővel indulhat csoport.
Az EFT 2-es alaptanfolyamon bővítjük a tudásunkat annak érdekében, hogy a hatékonyságunk javuljon.

Ez a hatékonyság a további EFT akadémiai mesterképzésen egészen 95%-ig növelhető, ami egészen elképesztő az orvosi eredményekhez és az alternatív gyógyászat eredményeihez képest.

Megtanuljuk a jövőbeli eseményekkel kapcsolatos rossz érzéseink csökkentését, felismerjük néhány korlátozó meggyőződésünket, amelyek akadályoznak bennünket az életben való előrehaladásra, és ezeket támogató meggyőződéssé alakítjuk. A problémákhoz való viszonyulásunk megváltoztatásával bőséges energiát szabadítunk fel, amit életünk tudatos irányítására, céljaink elérésére fordíthatunk. Bővíteni fogjuk lehetőségeink tárházát, és néhány egyéb apró, hasznos technikával is gazdagodunk.

Gary Craig – az Érzelmi Felszabadítás Technikája megalkotója – alaptanfolyamát Markó Krisztina EFT mester & tréner tartja. A tanfolyam helyszíne változó (igény szerint).

Az EFT 1 és EFT 2 tanfolyam az EFT AKADÉMIA részét képezi, amely Sághy András (www.humanharmony.hu) szárnyai alatt, EFT3-mal, EFT4-gyel, valamint további mester- illetve tréner- szintű képzéssel  folytatódik.

_______________________________________________________________________________

EFT műhelygyakorlat_ ÖNBECSÜLÉS (egynapos)

Az EFT 1-2 tanfolyamon tanultakat célirányosan alkalmazzuk egy teljes napon keresztül a gyakorlatban, az önbecsülésünk ill. az önbizalmunk erősítése céljából.  Az önbecsülésünk érezhetően változni fog máris, és további önállóan alkalmazható eszközöket, útmutatásokat kapunk ahhoz, hogy a későbbiekben az önbecsülésünk ill. az önbizalmunk fokozatosan sosem látott magasságokba emelkedjen.

_______________________________________________________________

EFT műhelygyakorlat_CÉLÁLLÍTÁS (egynapos)

Az EFT 1-2 tanfolyamon tanultakat célirányosan alkalmazzuk egy teljes napon keresztül a gyakorlatban a céljaink elérése érdekében. A reális céljaink állításához kapunk ösztönzést és útravalót. Ha jól csináljuk a célállítást, eltűnnek a céllal kapcsolatos frusztrációk, és könnyen elérhetővé válik. A kisebb célok elérésének gyakorlásával egyre nagyobb célok válnak számunkra reálissá. Hogy ténylegesen el is érjük az éppen aktuális célt, ahhoz olyan eszközt kapunk, amelyet a későbbiekben bármelyik célunk felé haladva szisztematikusan használhatunk. Ez egyre inkább garantálni fogja céljaink elérését, mert lehetővé teszi, hogy a célok elérésének folyamatában a szándékaink és Isten / az Univerzum erői összekapcsolódjanak.